Ik Sport Veilig

Online reserveringssysteem ‘Ik Sport Veilig’

²M-solutions heeft in samenwerking met de merken Les Mills, Boxing Company en FunXtion een gebruiksvriendelijk Online Reserveringssysteem (Ik Sport Veilig) ontwikkeld waarbij je als club onder andere eenvoudig en snel jouw bezoekersaantallen in de club, per workout en in de vrije fitness kunt managen. Dit systeem is ook zeer geschikt voor het managen van je eventuele outdoor activiteiten. We stellen deze tool tijdelijk kosteloos ter beschikking aan de licentiehouders van Les Mills, Boxing en FunXtion.

Enkele mogelijkheden van het reserveringssysteem zijn:

  • Je kunt eenvoudig je eigen zalen/locaties aanmaken.
  • Aanmaken lesrooster/timetable, inclusief aantal deelnemers per les.
  • Importeren van je ledenbestand via CSV.
  • Uitnodigen van leden voor het systeem.


Tarieven:

Dit systeem stellen we voor alle licentiehouders van Les Mills, Boxing Company en FunXtion gratis ter beschikking tot minimaal 1 september.  Na deze periode gaan we bekijken of deze gratis periode wordt verlengd of dat het een betaald systeem gaat worden. Vanaf het moment dat er betaald moet worden, bedraagt het tarief voor de basismodule € 10,00 (excl btw) per maand per club en is het abonnement per maand opzegbaar.

Niet licentiehouders, maar ook overige clubs en verenigingn kunnen uiteraard ook gebruik maken van de software. Hiervoor wordt een fee van € 10,00 (exc btw) per maand gevraagd die, na de corona periode, bij afname van een volledige jaarlicentie (vanaf € 25,00 exc. btw) wordt verrekend.

Het product "Ik Sport Veilig" is gebaseerd op het leden- en registratiesysteem onlineleden.nl